Dekker Groep verwijdert en vervangt uw asbest golfplaten.

ASBEST IN 2024

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden, omdat asbestdaken verweren in de buitenlucht. Hierdoor komen er asbestvezels vrij. Dit verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Zowel particulieren als bedrijven kunnen nu al gebruik maken van fiscale regelingen voor het verwijderen van asbest.

Driekwart van de daken met asbest zijn te vinden bij boerenbedrijven. Het verbod geldt voor asbestdaken die in contact staan met de buitenlucht. Vaak zijn dit asbest golfplaten.

Heeft u last van astbesthoudende golfplaten? Dekker Groep kan voor u uw asbest golfplaten verwijderen en indien gewenst ook vervangen voor nieuwe golfplaten.

VERWIJDEREN VAN UW ASBEST GOLFPLATEN

Het verwijderen van golfplaten vereist een specifieke aanpak en een gedegen voorbereiding. Wij zorgen voor een veilige, verantwoorde en zorgvuldige verwijdering van uw asbest golfplaten.

Wat komt er nu allemaal kijken wanneer u asbest golfplaten wilt laten verwijderen? Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf kunnen wij voor u uw asbest golfplaten verwijderen en afvoeren.

VERVANGEN VAN UW ASBEST GOLFPLATEN

Indien u dit wenst, kan Dekker Groep na verwijdering van uw asbest golfplaten, ook nieuwe dakbedekking plaatsen. Wij hebben veel ervaring in het renoveren van asbesthoudende golfplaten. Met inmiddels 30 jaar ervaring in dakbedekking geven wij deskundig advies en leveren wij kwaliteit. We staan voor betrouwbaarheid en duidelijke communicatie.
 

Heeft u vragen over uw asbest golfplaten of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.