Last van asbest leidingen?

Laat dit professioneel verwijderen door onze specialisten

Heeft u last van asbest leidingen? Erg vervelend als u daar mee te maken heeft. Zeker als u een oude woning heeft, komt het nog wel eens voor dat er gebruik is gemaakt van asbest leidingen. Wij willen u met klem adviseren de verwijdering van asbest door specialisten uit te laten voeren. Dan wordt dit op de meest vakkundige en veilige manier gesaneerd. Kunt u er daarna met de nieuwe leidingen, en met een gerust hart, weer tegenaan! Va de verwijdering kunnen wij voor u de renovatie verzorgen, dan hoeft u geen derde partij te laten aansluiten. Eén aanspreek is wel zo handig, toch? Wij zijn niet voor niets een totaalpartner in asbestsanering: van inventarisatie tot renovatie.

 

Renovatie van asbest leidingen

Een totaalpartner betekent dat wij het proces van A t/m Z voor u kunnen regelen. Van inventarisatie tot en met de renovatie van uw nieuwe leidingen. Uiteraard leveren wij deze dienst in combinatie met het verwijderen van asbest, zodat u als klant bediend wordt door één partner. Wij zetten voor u de verschillende specialisten in op de juiste plek en hoeven dan geen rekening te houden met planningen van andere bedrijven. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en het project in een korte periode afronden. Wij zorgen ervoor dat op een deskundige, veilige en betrouwbare wijze uw asbesthoudende leidingen worden verwijderd en er weer nieuwe worden ingezet.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u graag uw leidingen laten renoveren maar heeft u geen idee wat dit kost? Vraag dan online een offerte op maat aan. Op basis van uw situatie en wensen zullen wij dan met een gerichte offerte komen. Dan weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo’n fijn idee, toch?

Onze specialisten kunnen in het gehele saneringsproces worden ingezet, en daarbij heeft u maar één aanspreekpunt. Dat houdt het voor u makkelijk en overzichtelijk. U hoeft namelijk niet met meerdere partijen tegelijk te schakelen.

 

Heeft u nog vragen over uw asbest leidingen en het gehele proces? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder!