Asbest in of rondom uw ruiten en kozijnen?

Schakel specialisten in voor een vakkundige verwijdering

Erg vervelend als er eenmaal asbest is geconstateerd rondom uw ruiten en/of kozijnen. Het is belangrijk dat u uw asbest laat verwijderen door specialisten, dan zorgt u ervoor dat dit op de meest veilige en vakkundige manier wordt gesaneerd. Is uw asbest door ons verwijderd? Daar laten we het niet bij zitten als u dat niet wilt. Wij kunnen de renovatie van uw ruiten of kozijnen ook geheel verzorgen. Wij zijn een totaalpartner in asbestsanering en ontzorgen u waar nodig en mogelijk. Dat betekent dat u geen andere partij hoeft te regelen voor de renovatie, wel zo’n prettig idee, toch?

 

Een totaalpartner in asbestsanering: van inventarisatie tot renovatie

Een totaalpartner betekent dat wij het proces van A t/m Z voor u kunnen regelen. Van inventarisatie tot en met de renovatie van uw nieuwe ruit of kozijn bijvoorbeeld. Wij zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats worden neergezet. Dit betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor de verschillende facetten van het asbestsaneringsproces. Hierdoor voortkomt u problemen met planningen die op elkaar moeten worden aangesloten. Wij zorgen ervoor dat op een deskundige, veilige en betrouwbare wijze uw asbesthoudende kozijnen worden verwijderd en er weer nieuwe worden ingezet.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar meer dan alleen een asbest verwijderaar? Onze specialisten kunnen in het gehele saneringsproces worden ingezet, maar u heeft maar één aanspreekt. Dat houdt het voor u duidelijk en overzichtelijk. U hoeft namelijk niet met meerdere partijen tegelijk te schakelen.


Heeft u nog vragen over de asbest renovatie? Schroom dan niet om contact met onze specialisten op te nemen. Zij helpen u graag verder!  Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan online een offerte aan!