Dekker Groep is uw deskundig asberstverwijderaar

Uw totaalpartner in Asbest

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden, waardoor bedrijven momenteel al gebruik kunnen maken van fiscale regelingen voor het verwijderen van asbest. 

Als gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf beheersen wij alle facetten om een asbesthouden dak te vernieuwen. U kunt daarom al deze facetten van asbestsanering bij één partner onderbrengen, waardoor alles voor u wordt geregeld en u als klant wordt ontzorgt. Wij zullen met u in een adviesgesprek alle mogelijke opties bespreken, waarna u een vrijblijvende offerte van ons kunt ontvangen. 

Hieronder staat de werkwijze van Dekker Groep omschreven.

ASBESTINVENTARISATIE

Als asbestverwijderaar mag je pas aan de slag, als er een asbestinventarisatierapport aanwezig is. Deze asbestinventarisatie mag een asbestverwijderaar zelf niet uitvoeren, om de betrouwbaarheid te waarborgen. Dekker Groep kan voor u een gecertificeerd bedrijf regelen die dit onderzoek komt uitvoeren.

ASBEST VERWIJDEREN

Na de inventarisatie is het mogelijk dat wij als asbestverwijderaar voor u aan de slag kunnen om uw dak, gevel of golfplaten asbestvrij te maken. U dient hiervoor altijd een gecertificeerd bedrijf aan te nemen. Asbest verwijderen dient op een veilige en betrouwbare manier te gebeuren. Lees op onze asbest verwijderen pagina wat wij voor u kunnen betekenen.

DAKBEDEKKING

Als gecertificeerd asbestverwijderaar, kunnen wij ook nieuwe dakbedekking voor u leveren en monteren. Uiteraard leveren wij deze dienst in combinatie met het verwijderen van asbest, zodat u als klant bediend wordt door één partner.

 

Bent u op zoek naar een asbestverwijderaar die kwaliteit levert, betrouwbaar is, haar afspraken nakomt en duidelijk communiceert?
Neem dan
contact met ons op of vraag een offerte aan. Door onze ruime ervaring kunnen wij u deskundig te woord staan.